Doç. Dr. Aydın Köşüş

Tüp Bebek, Jinekolojik Cerrahi ve Kadın Hastalıkları Uzmanı

Doç. Dr. Aydın Köşüş, jinekoloji ve üreme sağlığı alanındaki derin akademik tecrübesiyle Ankara'da klinik çalışmalarına devam etmektedir. Uzmanlık alanları arasında **tüp bebek tedavisi, laparoskopik ve histeroskopik kapalı ameliyatlar (miyom cerrahisi, kist ameliyatları) ve ileri düzey genital estetik operasyonları** yer almaktadır. Bilimsel kanıta dayalı tıp yaklaşımı ve cerrahi hassasiyetiyle, hastalarına uluslararası standartlarda tedavi protokolleri sunmaktadır.
✓ Bu içerik tıbbi doğruluğu ve cerrahi güncelliği açısından Dr. Aydın Köşüş tarafından onaylanmıştır. Detaylı Özgeçmiş »

3 Yorum. Yeni Yorum

  • Gulnur

    Menopoza girmeden sol kasigimda kist vardi menopoza girdigim de kaybolmadi 5.8 cm dedi dr ama kan testlerim normal cikti temkz cikti ne yapabiliri. Aldirmam gerekirmi 57 hasindayim 1 sene gibi oldu menopoza gireli

    Yanıtla
    • Menopozda bazı kistlerin alınmasına gerek yoktur. Takip edilebilir. Ancak bu konuda en doğru bilgiyi muayenenizi yapan doktorunuz verecektir.

  • Demet

    5yillik menapozdayim.Heryil düzenli kontrole gidiyorum.Bu yıl sol yumurtalikta kist gördü doktorum.Gecen yılda aynı dr.gitmistim.Birsey demedi hersey normaldi.CA125 VE CA19.9kan testi sonuç normal.MR istedi biraz tedirgin oldum.Agri sizi kanama yok. Bazen bel ağrım oluyor.Sizede bir danışmak istedim

    Yanıtla

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu alanı doldurun
Bu alanı doldurun
Lütfen geçerli bir e-posta adresi yazın.